Aankomst aan de Turkse Rivièra

https://www.turquoiseside.org/

De snelste manier om bij de Turkse Rivièra te komen, is per vliegtuig. U bereikt het Turkse vasteland in iets minder dan 3 uur. Enerzijds is er de luchthaven van Antalya en de luchthaven Alanya-Gazipasa.
U kunt het hele jaar door rechtstreekse vluchten naar Antalya boeken, die u vanuit alle grote Duitse steden naar uw vakantie aan zee brengen. Daarentegen zijn tot dusver slechts enkele rechtstreekse verbindingen met de luchthaven van Alanya vanuit Duitse luchthavens aangeboden. Wil je reizen tijdens de feestdagen? Kijk dan voor vluchten de regio's die op dit moment niet op vakantie zijn. U kunt geluk hebben en wat kosten besparen. Natuurlijk is het wel verstandig om vooraf een reis en hotel te boeken naar dit deel van Turkije. We hunnen daarbij het turquoise hotel in Side aanbevelen.
Na uw aankomst gaat u verder naar uw vakantiebestemming. Voor degenen onder u die een pakketreis naar Turkije hebben geboekt, wordt de verdere reis georganiseerd door de touroperator. Als u een individuele vakantie neemt, kunt u uw reisbestemming bereiken met de taxi, het openbaar vervoer of een shuttle.

Het alternatief is om met een huurauto het Middellandse Zeegebied rond uw resort te verkennen. Op de luchthaven van Antalya kunt u gebruik maken van de gebruikelijke aanbieders zoals Hertz, Avis en Europcar. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf, kunt u aanbiedingen krijgen voor ongeveer 100 € voor een weekhuur.

Beste reistijd om naar de Turkse Rivièra te reizen

De beste reistijd voor de Turkse Rivièra mag natuurlijk niet ontbreken op mijn Turkse Rivièra tips. Alle zonovergoten mensen onder u kunnen zich verheugen op een regio met meer dan 3.000 zonuren per jaar. In indrukwekkende landschappen en fascinerende natuur heb je de kans om een ​​geweldige strandvakantie door te brengen. De regio heeft een subtropisch klimaat, dat wordt gekenmerkt door hete zomers en milde winters. In de zomermaanden stijgen de temperaturen ver boven de 40 ° C.
Je moet ook weten dat de temperaturen in de lente- en herfstmaanden op je wachten rond de 30 ° C, wat je ook perfecte omstandigheden biedt voor een strandvakantie.
Alleen in deze seizoenen is het prettiger om een ​​vakantie aan zee te combineren met een actieve vakantie en de omgeving van de Turkse Rivièra te verkennen. Als u niet per se afhankelijk bent van de vakantieperiodes, moet u overstappen op deze maanden.